Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usunięcie Mentor

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak widac mentorami sa moderatorzy , mentorem mozna zostac tylko bedac moderatorem miesiaca

mentor to nagroda za pomaganie innym bez interesownie , dlaczego modzi to dostaja choc musza pomagac bo taki jest ich obowiazek bedac modem

zwykly uzytkownik za bezinteresowne pomaganie nic nie dostaje , nie ma mozliwosci mentora tylko dostania kolejnych %

dla mnie to bez sens , miala byc akcja organizowana przez wredna o akcji mentoryzacji ale nic nie widac

to jest zbedne , nagroda dla modow bo sa modami

usuncie to

­

Opublikowano

Modzi są od utrzymywania porządku w dziale, pomoc jaką dają jest dobrowolna.

Co do mentorów racja, większość to modzi.

Dziwne, że od długiego czasu nie było rekrutacji.

Opublikowano

Jestem za, sam pisałem taki temat ale gdzieś znikł.

Teraz aby zostać mentorem wystarczy siedzieć w jednym dziale i dobrze wykonywać swoją robotę (obowiązek moderatora) a ideą mentora chyba było ogólne pomaganie na całym forum..

Opublikowano

Modzi są od utrzymywania porządku w dziale, pomoc jaką dają jest dobrowolna.

Co do mentorów racja, większość to modzi.

Dziwne, że od długiego czasu nie było rekrutacji.

Miała być rekrutacja pod koniec listopada, ale nie ma... Więc jestem na tak.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jestem na tak. Modzi już mają rangę za pomoc, chodź robię to dobrowolnie, a nie dla nagród. Dajcie MPC Gold Moda :C

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Tak.

Znaczy nie chodzi o całkowite usunięcie nagrody, ale dopracowanie zasad jej otrzymywania czy coś ;-)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

eeee Samo pomaganie innym powinno nieść uśmiech na twarzy ^_^ Ranga mentor to tylko nagroda za niesienie takiej pomocy, modzi raczej mają tą range bo bardziej się angażują i nic w tym dziwnego. Według mnie każdy user powinien mieć prawo do składania apki na Mentora, więc lepiej było by gdyby zniesiono taką zaporę jaką jest ten mod miesiąca ;p

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Jeżeli ma to wyglądać tak, jak teraz, czyli 1 osoba, która w swojej przeszłości nie miała moda, to jestem na tak...

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Jak dla mnie cała ta nagroda Mentor to jedna wielka Lipa.

Nie wiem na Co to komu.Kto chce będzie pomagał bez potrzeby jakiejś tam plakietki

Opublikowano

Tak.

Znaczy nie chodzi o całkowite usunięcie nagrody, ale dopracowanie zasad jej otrzymywania czy coś ;-)

Opublikowano

No tak faktycznie bez sensu. To tak jak by nam dali mentora za zrobienie konta. Pomaganie jest obowiązkiem modów a oni za to dostają mentora.

Więc jestem za.

Opublikowano

Hehe, lubię czytać durne zdania niedoinformowanych użytkowników ;-) Sprawia mi to tyle radości i od razu mam lepszy humor ;-)

jak widac mentorami sa moderatorzy , mentorem mozna zostac tylko bedac moderatorem miesiaca

Jesteś pewny na 100%? :> Bo mi się jakoś nie wydaje i niejednokrotnie to powtarzałam ;>

Na tak gówno robią pytam sie coś a oni nawet odpisac nie umieją;/

Pomyliłeś kolego forum ;/ Szkoda, że moi mentorzy nie informują mnie o takich debilnych wiadomościach. Z chęcią potraktowałabym to, jako spam na pw.

Jeżeli ma to wyglądać tak, jak teraz, czyli 1 osoba, która w swojej przeszłości nie miała moda, to jestem na tak...

Hm, czyli uważasz, że jak już ktoś dostanie kida/moda z moich mentorów, to powinien stracić rangę?

Opublikowano

jezeli tak podaj kogos kto jest mentorem nie ma kida ani moda i jest aktywny :)

co nei oznacza ze wiekszosc ludzi z mentorami to ludzie majacy range kid+

­

Opublikowano

Na tak, ktoś to wogle ma jeszcze? Ostatni raz menestera widziałem, a on i tak stracił, bo miał inne zdanie.

Opublikowano

Jestem za tym, żeby ta nagroda była przyznawana userom.

Pomimo, że mam mentora to tak być raczej nie powinno. Według mnie wystarczy samo wyróżnienie, a "Plakietka" dla kogoś kto naprawdę się stara i jest to użytkownik (Nie osoba, która pełni funkcję moderatora). Niech ta nagroda będzie dla tych co są wybierani w sposób zwykły - aplikacja.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Przykład; SPAT, on się w ogóle udziela? Podobno jest z metina, a w metinie jego postów to ja już grube miechy nie widziałem, także pozdrowionka.

Wredna przekłada te rekrutacje mentorów z miesiaca na miesiac, pytałem się we wrześniu kiedy będzie nabór napisała, że w listopadzie lub październiku, a tu ani październik, ani listopad, pewnie też nie grudzień.

Nie wiem też po co to komu.

Dalej nie zrozumiem dlaczego moderator dostaje mentora to się mija z celem, ale no tak moderator miesiąca = mentor. Dlaczego ja się pytam? Wykonuje swoje obowiązki.

Opublikowano

Przykład; SPAT, on się w ogóle udziela? Podobno jest z metina, a w metinie jego postów to ja już grube miechy nie widziałem, także pozdrowionka.

Wredna przekłada te rekrutacje mentorów z miesiaca na miesiac, pytałem się we wrześniu kiedy będzie nabór napisała, że w listopadzie lub październiku, a tu ani październik, ani listopad, pewnie też nie grudzień.

Nie wiem też po co to komu.

Dalej nie zrozumiem dlaczego moderator dostaje mentora to się mija z celem, ale no tak moderator miesiąca = mentor. Dlaczego ja się pytam? Wykonuje swoje obowiązki.

Dziwisz się ? SPAT od zawsze leciał na Rangę i Plakietki.Dostał to co chciał zaczął nic nie robić , a jak Mu odebrali to znowu zaczynał się udzielać i znowu dostawał rangę i Plakietki.Dziwny typ

Opublikowano
Cytat

Na tak gówno robią pytam sie coś a oni nawet odpisac nie umieją;/

Pomyliłeś kolego forum ;/ Szkoda, że moi mentorzy nie informują mnie o takich debilnych wiadomościach. Z chęcią potraktowałabym to, jako spam na pw.

no szkoda ze do az nie mamy dostepu , nie widzimy podkresle MY niewidzimy czyli 600k uzytkownikow nie widzi zeby jakis mentor cos robil jezeli nie jest modem

pozdrawiam , lubie jak GM kłamią ;-)

­

Opublikowano

Ja jestem za tym, aby pozostawić rangę mentora, ale usunąć ją wszystkim moderatorom.

Za zasługi moderacyjne powinna być osobna plakietka tzn. Gold Moderator albo coś podobnego.

No bo w końcu MMT ma za zasługi Golda, a więc dlaczego takiej nie stworzyć?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...